Nyheder


Dykker m forbund (DMF)
Dykkerkontingent inkl. medlemsskab af Dansk Sportsdykkerforbund samt adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener. Indmeldelse i klubben koster for dykkere et engangsbeløb på kr. 600, som vil blive opkrævet samtidig med din indmeldelse.
Hvis du er flaskedykker og ikke anvender nitrox, er det dette kontingent du skal anvende.  
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dykker m forbund og nitrox (DMFN)
Kontingent for dykkere som også bruger/har adgang til nitrox med medlemsskab af dansk sportsdykkerforbund samt adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener. Indmeldelse i klubben koster for dykkere et engangsbeløb på kr. 600, som vil blive opkrævet samtidig med din indmeldelse.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Finnesvømmer (F)

Kontingent for dem der ikke er aktive dykkere, dvs aldrig anvender noget af klubbens dykkerrelaterede udstyr, men som ønsker adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener.

Tilmeld/Læs mere - (1)

UV-Jagt (Jagt)

Kontingent (inkl. forsikring ved DSF) for dem som dyrker UV-jagt med adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener. BEMÆRK: Indmeldelse i klubben koster et engangsbeløb på kr. 300, som vil blive opkrævet pr faktura efter din indmeldelse.

Tilmeld/Læs mere - (1)

UV-Rugby (Rugby)
Kontingent (inkl. forsikring ved DSF) for voksne der kun spiller undervandsrugby med adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener. BEMÆRK: Indmeldelse i klubben koster et engangsbeløb på kr. 300, som vil blive opkrævet pr faktura efter din indmeldelse.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fridykker (Fridy)
Kontingent (inkl. forsikring ved DSF) for dem som dyrker fridykning med adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener. BEMÆRK: Indmeldelse i klubben koster et engangsbeløb på kr. 300, som vil blive opkrævet pr faktura efter din indmeldelse.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Junior (Jun)
Kontingent for personer under 18 år som ikke dykker, men som ønsker adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Junior, dykker bronze (jdb)
Klubbens juniordykkerhold bronze samt adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener. Du kan kun tilmelde dig dette hold efter aftale med instruktørerne. BEMÆRK: Indmeldelse i klubben koster et engangsbeløb på kr. 300, som vil blive opkrævet pr faktura efter din indmeldelse.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Junior, rugby (JR)
Kontingent for personer under 18 år og som spiller undervandsrugby. Kontingentet giver adgang til Køge Svømmeland på vores træningsaftener. BEMÆRK: Indmeldelse i klubben koster et engangsbeløb på kr. 300, som vil blive opkrævet pr faktura efter din indmeldelse.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sponsorer (Spons)
 Kan kun benyttes af administrator
Tilmeld/Læs mere - (1)
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer