Nyheder

søKØGErne

KØGE DYKKERKLUB´S
UNDERVANDSRUGBY HOLD


1+ 2. holdet

Vi er som altid med i Dansk Sportsdykker Forbunds turnering, hvor vi i år stiller med 2 hold. Både et i 1 og i 2 division. Derud over stiller vi også et hold i Elitedivisionen. Træningen foregår i Køge svømmelands springbassin tirsdag kl. 19:00 - 21:00 og onsdage fra 19:00 - 21:00. Indgang til omklædning fra kl. 18:30.

Udvalget der styrer holdet består af følgende personer:

      William Siefert

      Michael Meihlen

Er du interesseret i at prøve spillet, så henvend dig til William på mail undervandsrugby@koegedykkerklub.dk. Eller mød op i svømmehallen en tirsdag aften. Der er absolut ingen krav til dine færdigheder.

Junior holdet (ca. 10-16år)

Kan du lide vand og leg med bold, så prøv dette fantastiske spil.

Spillet tilpasses selvfølgelig til de enkelte børn. Selvom undervandsrugby lyder voldsomt, er det langt mere skånsomt for kroppen end f.eks. fodbold og håndbold. Det er også langt sjovere end svømning, hvor man bare svømmer frem og tilbage. Holdet i øjeblikket er halvt af drenge og piger og yngste er 9 år.

Junior holdet styres af følgende:

Jens Von Holck

Marius Grønlund Sommer

William Siefert

Træningen foregår i Køge svømmelands springbassin tirsdag kl. 18:30 - 19:30. Indgang til omklædning kl. 18:10. Er du interesseret i at prøve spillet, så mød op i svømmehallen eller henvend dig til Jens Von Holck eller William Siefert på mail undervandsrugby@koegedykkerklub.dk.

Der er absolut ingen krav til dine færdigheder, blot at du kan svømme og lide at få hovedet under vand. Juniorholdet deltager ca i to årlige cups, hvor juniorspillere fra hele Danmark mødes.

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer