Nyheder

Undervandsjagt

Info for medlemmer incl kontaktlist her
 
I Køge dykkerklub er der stor aktivitet indenfor UV-jagt og der er efterhånden en snes aktive jægere.
 
Klubben deltager i alle Forbundets pointjagter og er altid med til DM og Sjællandsmesterskaberne. Der er også deltagere ved Nordiske mesterskaber og div. Internationale konkurrencer.
 
Derudover afholdes der hvert efterår 5 interne jagter, som er hyggeture med madpakke og socialt samvær. Ud fra disse 5 jagter bliver årets Køge mester fundet og æret med et emblem i klubhuset. Da vi er mange aktive i klubben, er det næsten altid muligt at finde en at tage på tur med.
 
I Køge dykkerklub råder vi over 2 gummibåde og den lille til 4-6 personer bliver flittigt brugt til jagt ture i enten Øresund eller Storebælt. Med et speedbådsbevis er det muligt at låne båden, hvis man er 3 fra klubben sammen.
 
Udover alle fisketurene byder Køge dykkerklub på et væld af aktiviteter. Det er muligt at komme i svømmehallen 3 dage om ugen, hvor formen kan holdes ved lige vinteren over. Her kan man svømmetræne eller deltage i UV-rugby.
 
Der er også god aktivitet i klubhuset på havnen, hvor der bla. er klubaften hver torsdag. I vinterhalvåret er der maddage med foredrag om bla. fridykning, uv-jagt og meget andet.
 
Hvis spørgsmål kontakt evt. William eller Majbritt på mail : uvjagt@koegedykkerklub.dk
 
Vi har i øvrigt haft kontakt til Morten Villadsen som driver hjemmesiden https://Undervandsitetet.dk – Alt om fridykning og UV-jagt! Klart en hjemmeside værd at besøge.

                                   

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer