Undervandsjagt

Info for medlemmer incl kontaktlist her
 

I Køge dykkerklub er der stor aktivitet indenfor UV-jagt og der er efterhånden en snes aktive jægere.

Klubben deltager i alle Forbundets pointjagter og er altid med til DM og Sjællandsmesterskaberne. Der er også deltagere ved Nordiske mesterskaber og div. Internationale konkurrencer.

Der udover afholdes der hvert efterår 5 interne jagter, som er hyggeture med madpakke og socialt samvær. Ud fra disse 5 jagter bliver årets Køge mester fundet og æret med et emblem i klubhuset.

Da vi er mange aktive i klubben, er det næsten altid muligt at finde en at tage på tur med.

I Køge dykkerklub råder vi over 2 gummibåde og den lille til 4-6 personer bliver flittigt brugt til jagt ture i enten Øresund eller Storebælt. Med et speedbådsbevis er det muligt at låne båden, hvis man er 3 fra klubben sammen.

Udover alle fisketurene byder Køge dykkerklub på et væld af aktiviteter. Det er muligt at komme i svømmehallen 3 dage om ugen, hvor formen kan holdes ved lige vinteren over. Her kan man svømmetræne eller deltage i UV-rugby.

Der er også god aktivitet i klubhuset på havnen, hvor der bla. er klubaften hver torsdag. I vinterhalvåret er der maddage med foredrag om bla. fridykning, uv-jagt og meget andet.

Hvis du er undervandsjæger og gerne vil være med i klubben, så er det samme pris som uv-rugby medlemmerne. Så meld dig på som rugbyspiller ( du behøver ikke at spille med :-)).

Hvis spørgsmål kontakt evt. William eller Majbritt på mail : uvjagt@koegedykkerklub.dk